Saturday, July 9, 2011

nes addict?? ada aku kesah??hahah

huhu...tetiba lak cakap pasal nescafe ni kn?ish2..nampak sgt xda bnda nak merapu kt blog kn??tp xpelah..ada aku kesah ke korg nk kata pa pn?hahaha..whatever..
ok ! back to da topic..aku ni mmg hantu nescafe..tiap ari msti nak jgak mnum wlapun ramai org melarang..mcm2 dowg cerita kt aku pasai padah mnum nescafe ni? wah.da mcm aku ni ketagih? tahap ketagihan merokok ke? atleast im not drug addict or ciggaratte adddict okeh ! haha..
                                                               
  ni nescafe tin yg aku selalu mnum time g keje..



   original 3 in 1 my choice too...



tgok..sdap kn?buih dia mengasyikkn..hahah

tapi bukan aku sorang je manusia dlm dunia ni yg suka nescafe ni hah..ramai lg n ada yg lagi terok addictnya dari aku..sampy breakfast with Nescafe ,break around 10 am wit nescafe ,lunch dgn nescafe,ptg2 lpak2 dgn nescafe and sampy nak tido pn nescafe..tu nak tido..yg belum tido??xtaw lg kn ?
alasan ???? sbb ??? haha..if nak taw sbb musabab ni hah..byk sgt la..

ni antara alsan yg aku selalu bg bila org tanya n mayb korang pn bersetuju dgn aku...
1 . sedap.. xtaw la kat korg sbb bg aku sdap la..
2 . jimat..sbb ? yela..if nak bncuh kena ada gula la pastu nk ltak susu lg..byk brg nk beli lg kn ?if  beli instant pnya dalam tu ada 20pcs AROUND RM 9.00 ( kiraan kasar ) plus  smua cmplete dlm tu..ni alasan as a student nk jimat la katakan??hahahah
3 . malas..xpyh ckp la kan? sndri pham2 la..
4 . bg aku dia cpt kyg..sbb berdasarkn pegalaman sndri..
5 . xmengantuk..bagi aku law aku num malam for sure aku xtdo..law tdo pon lmbat..n dgn menggunakan nama sbgai student i need to drink sbb nk tdo lmbt dgn alasan byk keje?hahah..byk ke??
6 . ??urm..da xda kot? t law ada aku gtaw lain..huhuhu

ni jela antra sbb aku n pgemar laen suka sgt nescafe n ada aku kesah korang nk ckp ape pon??huhuhu..

p/s : yg baik kita amalkan yang buruk kita jauhkan tp law minum ni xbaik tuk korg xpyh ikut aku lah...aku xkesah..=))

No comments:

Post a Comment