Sunday, June 19, 2011

Aishiteru untuk ku..

ni bukan aku nak perasan ke apa..lantak korunx la kn..tp lagu ni didedikasikan someone special untuk aku..
so sweet right..thanx so much dear..
im sorry for everything k...
luf u so much..=)

ni dia lirik lagu tu...tp aku nak attach lgu tu xbole sgt sbb line xoke...
besala..tmbah2 youtube kn..hampeh...
enjoy da lirik k...

AISHITERU
Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
saat ku harus bersabar dan trus bersabar
menantikan kehadiran dirimu
entah sampai kapan aku harus menunggu
sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
kadang kuberpikir cari penggantimu
saat kau jauh disana
ooo…


Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
entah penantianku takkan sia-sia
dan berikan satu jawaban pasti
entah sampai kapan aku harus bertahan
saat kau jauh disana rasa cemburu
merasuk kedalam pikiranku melayang
tak tentu arah tentang dirimu
apakah sama yang kau rasakan


walau raga kita terpisah jauh
namun hati kita selalu dekat
bila kau rindu pejamkan matamu
dan rasakan a a a aku
kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
terhapus ruang dan waktu
percayakan kesetiaan ini
akan tulus a a ai aishiteru


hapus sendiri pikiran melayang terbang
perasaan resah gelisah
jalani kenyataan hidup tanpa gairah
o…uo..
banyak segala misi dan ambisimu
akhiri semuanya cukup sampai disini
dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
kumohon kau kembali

terima kasih awak...maaf banyak menyusahkan awak dan asyik nak awak ikut ckp sy je...=)

p/s : semakin gatal...to kwn2 yg bca..hehehe..jgn komen lebeyh2..huhuhu..sygi la boyfren.galfren korg elok2 ye...


Saturday, June 18, 2011

dedicate for my AYAH...

19th June..HAPPY FATHER DAY to all father n becoming father in da world!!
da most important is to MY AYAH!!you r da best father in da world!! although u'r my ATUK..
but nevermind bout that coz u gv me a lot of LOVE from baby until now...

engat time kecik2 dulu..selalu ekut AYAH g jalan2,makan kenduri,g kerja n g je mana2 dia nk g...sbb aku ni pantang nampak AYAH kua sure nak ekut ja..hahaha..
may cucu kesayangan kot...hehehe
aku boleh dikatakan manja sgt dgn AYAH aku..dari kecik sampai skunx..apa aku nak AYAH bagi n belikan..yang best nya time kecik2 dulu aku nakal skit..besala budak2..AYAH selalu backup aku dari MAK n TOK..law nak taw dari kecik sampy skunx AYAH x penah marah..nak pukul ke cubit ke xpenah lansung..jentik apatah lagi..patot la kau degil kn skunx??hahaha
yang best nya..bila aku xmakan nasi..AYAH makan nasi aku suh dia suap pon dia suap..bia la kn?salah ke? nak manja2??walaupon da besar..tambah2 tiap kali aku baliik cuti sem pon kadang2 aku suruh AYAH suapkn..MAK xpyh ckp..hahaha..tak salah kn?=)
thanx AYAH..
tp yang sedihnya bila ada org ckp aku ni cucu yang nak kikis harta AYAH..aku xda niat nak amek la..sikit pon tak terpikir n terlintas pon..AYAH syg aku lebih pon slah ke?AYAH belikan aku macam2 pon xboleh ke?aku bkan nak simpati sbb aku xda AYAH kandung tp AYAH dh macam AYAH aku sndiri..aku xminx la smua tu...aku ikhlas SAYANG AYAH..IKHLAS KASIHKAN AYAH..erm..stop2..xnk citer g..dah nak nanges dah..hahah..
ooke la..thanx AYAH for being my FATHER in diz world..be MY HERO..thanx alot..ats segala pengorbanan n jasa yang AYAH kasi..pengorbanan dan keringat yg AYAH curahkn xdapat ALONG balas kn..hanya ALLAH yang dapt balas kn kerna terlalu besar pengorbanan yg AYAH curahkn...terima kasih..tp ALONG janji AYAH..ALONG akn buktikn ALONG akn buat AYAH tersenyum lebar tengok ALONG nanti dan segala usha AYAH curahkan untuk besarkn ALONG xkn sia-sia2...terima kasih AYAH!!!
aALONG SAYNAG AYAH.!!!


ni la AYAH aku..walaupun dah di mamah usia tapi dia still kuat...


dia sentiasa ada xkira aku dalam kesusahan ke x...terima kasih AYAH..


AYAH akn bawa je kemana aku nk pergi...xkira dia sehat ke x...


TERIMA KASIH AYAH!!!
ALONG SAYANG AYAH!!

p/s : ingatlah dan sygilah ibubapa kita walaupun berjauhan kerna mereka tidak pernah melupakan kita walaupun sesaat...

Thursday, June 9, 2011

saya bahagia dengan hidup saya!!!

sy adalah orang yang paling happy dan bahagia kandunia ni...sebab?? 
sbb saya ada org2 yang saya sygi..saya bahagia sekarang..

Saya sayang keluarga saya
Mak
Ayah
Tok
Adik
Paklong
Maklong
Paklang
Maklang
Pakteh
Tokteh
dan sepupu sepapat saya
terima kasih kerana telah membesakan saya dengan penuh kasih sayang dan beri didikan kepada kakak.
hanya ALLAH saja mampu membalas segalanya..n Along mintak maaf kalau ada salah dan silap yg Along dah buat kat korang semua.. Along sayang korang semua..tanpa korang hidup Along xda maknanya..semoga ALLAH merahmati kita sekeluarga..amin..

Saya sayang buah hati saya
Khairul Anuar
terima kasih awak sebab menyanyangi saya..awk sentiasa bersabar dengan saya walaupun saya keras kepala..saya tahu saya byk buat salah dgn awk..maafkn saya yea??
saya sayang awk..moga hubungan kita kekal..=)

Saya sayang kawan - kawan baek saya
Fairuz Syazwani
Puteri Zulaikah balqis
Zulaikha Hashim
Nurul Adzleen ismayazan
Nur Nasuha yusof
Alia Micheal
Kalsom mohd
dan kawan yang laen...
terima kasih sebab jadi kawan saya..saya hargai segalanya..maaf jika sebelum ni ada salah dan silap..saya harap pershabatan kita semua akan kekal selamanya..
terima asih kerana jadi kawan baek saya..=)

hanya terima kasih yang mampuaku ucapka kepada insan2 yang aku sayangi..kerana aku tidak mampu untuk membalasnya..hanya ALLAH sahajayang mampu membalas atas pengorbanan,kasih sayang dankesetiaan yang korang curahkan...
TERIMA KASIH


AKU SAYANGAN KORANG SEMUA MACAM DIRI AKU SENDIRI!!

aku nak testing~~=)

da lama aku  x menjengah ke ruagan blog aku ni kan..hahah..nak berpoyo2 la plakkan..ceewwah..sebenarnya agak la bz sket ( bz kew? ) skunx ni..hahabukan apa broadband sama wat hal plus malas nk mengarang..lalala
pa eh aku nak bercerita malam ni?? aku pon xtawla..oke la..nak berfesbook dulu..dapat idea bru update..haha..=)daa..