Sunday, February 27, 2011

exam..exam..kau dtg lgi...

Huhu...sgt terbaek..tomorrow is da first day final exam..
Wat I'm doin rite now?blogging?owh..really shit this limited time..
PHARMACOLOGY 2?da craZiest n killer subject..I more..moe like addmath
And chemistry than diz sub..its totally mke me feel like wanna siucide!
Apa yg aku da study?haha..fesboking..eating n eating althoug I'm not hungry..massaging...n sleeping..
Where is my study time?no..not in this list..I've no mood to read n understand the action..nme of da Drug which make my speech SLURRIEST!
N da harDest Diffrntiate..ouch..its da dfficult tIme for me..
But..if I hate diz subject until died also I can't run awAy becoz stil hv to learn..huh..
Accept da fate SITI KHADIJAH!!
Hurm..what I'm stress out is my dream..ouch shit..how can I dream I was fAil n repeat thiz subject....
Owh..my nightmare..it'S trues?hurm..juz wait n c..
Oke..jgn mngarut lg l A..g amek buku bca..haish..
Oke..tried to concntrate n looking at da book..hurm..bubye...


GUDLUCK FOR MYSELF!:(

Sunday, February 6, 2011

Bodohnya aku!

bulan januari adalah bulan yang sangat2 aku kesali and sgt3 membawa msalah kat aku!!
damn shit..can face diz situation normally..
ya ALLAH engaku berikan lah kekuaatan dkt aku...

26 DECEMBER!!adalah hari yg xmungkin aku lupakan sampi ke mati!!
hari ni la hari yg aku paling kesali dalam hidup aku n hari yg aku xdpt maafkn diri aku..
aku buat perkara yang aku xsangka..n aku kehilangan org yg aku sgt dyg kat dlm hidup nih!!

arini lah aku g keje tp aku off fon..
mak,ayh,paklong and semua saudara aku col aku berjuta2 kali tapi dah aku ttup fon..
smpy ke mati pon xdpt..huh..kebodohan aku..
starting 2PM until 1AM..SITI KHADIJAH IS A STUPID AND DAMN GURL!!!
atlast,nasib baek some1 bg taw kat aku...thanx alot tu BUYA coz help me and inform me..
buya,ct minx maaf sgt3 mnyusahkan buya...
pagi tu,aku bertolak balik kedah pukul 2.30AM..aku sewa keta and bertolak balik dgn kak fira,alyn,and ayie...
along that journey what can i do is CRYING...CRYING...
thanx alot to awk aly..always stay wif me n gimme support...kak fira n ayie jgak sbb snggup tolong aku...
sesampai aku kt umh..dlm pkul 8 pg tu mmg rmai da org...keta xleh nk parking kt dpn umah sbb org ramai..so,ayie parking kat umah jiran aku..jauh tu xla sgt...mula tu kat dlm keta akak da psan than ct..jgn nngis..
aku try tahan...yea..aku leh than time tu..
tp..bila aku kuar keta..aku nmpk ayh aku dkt dpn jln tgh salm2 dgn org yg mai tgok..aku dah xthan da..da start da..aku triak n da xleh nk kawal..aku terus pi pelok ayh...pastu mak mai dkat aku then my uncle..their holding me n make me feel rlieve but..i cant...cant stop my tear from coming out from my eyes...
i cant stand properly..both of my legs was shaking n feel black around of me..

YA ALLAH..ENGKAU RAHMATILAH ROH NENEK KU..MOGA ENGKAU TEMPATKAN DIA BERSAMA2 ORG YG BERIMAN..AMIN~~

seminggu lebih aku kt kg,sapa2 mai nk ckp dgn aku..aku wat bodoh je..ada yg mai bg nasihat,mrh pon ada..pujuk pon ada..
hey,what the hell of u!!that my bussiness..not u!!ekut suka aku la..nk duduk kat sini bapa lama..xmau balik lansung pon apa kau peduli...xkacau hidup korang pon kan?tp,skunx ni..bila pk balik..pa yg diowg cakap tu betol gak..yg lepas da lpas..,kita kna jalani hidup kita..mmg la ssh nk trima tmbah2 aku lak cmtu kn..tp nk wat cmna...mak aku pon sedih tgok aku..mak aku nangis smbil gtaw..tok ada pesan dulu,kak ngaji elok2..kalu tok xdak t hampa ssh....yaa,ALLAH..aku engat g..dia penah kata akt aku..dia pernah ckp..kalau aku nk apa2 time dia ada ni la aku leh mnx..law dia xdak nnti ssh..sbb aku dok dgn dia..kat sapa lg aku nk mnx..anything aku dgn dia...dia pon da bnyk berkorban mcm2 dkt aku...tp aku xsmpat nk balas papa pon dkt dia...aku rasa bersalah sgt...YA ALLAH,kau amponkn la sgala dosa ku...

aku penah dgr org kata kt aku..aku ni pengikis duet tok aku..cucu yg nk perabiskn harta..
tapi aku xmntak la smua tu..dia nk bagi..mmg la aku leh mnx dkt mak bapak aku..tp dah dia nk bagi..slahka??
dia pnah ckp dkt aku..kalu org kata pon buat bodo ja..xkacau harta diowg..tp,bila dia xda...org kta xda sapa nk tlong aku backup..org hina aku..xda sapa nk p lawan balik...tok,cheq windu dkt tok...la ni..xda org nk tepon cheq da...xda sapa nk gerak da pagi2...xda sapa dah dok tnya makan ka dak g...xdak sapa dah dok tnya bila nak balik...cheq nk semua tu balik...nak semua tu macam dulu....

bodoh..aku mmg bodoh...aku mnyesal sgt3..ya ALLAH..ampunkan lah dosa ku...kau berikanlah kekuatan agr aku mnerima dugaan yg kau berikan...kuatlah semangatku...






MOGA ALLAH MENCUCURI RAHMAT KEPADANYA..AMIN..
AL-FATIHAH..
AKU SYG KAMU SGT2!!
=(







Saturday, February 5, 2011

wanna hapdate my blog!

wah..setelah sekian lamanya ku tidak menghiraukn my sweetymeety blogspot aku nih..
aku dengan rasminya arini tanpa segan silunya menghapdateknnya dgn post baru..lalalala.
aku update ni pom sbb xda keja sgt dah nih!wel,that look like a terdesak la..to full the boring time...kekeke

arini whole day aku x buat pape..yela..
kat umah aku xda sape2..aku sorg ja terconggok kat cni..
nk kua dgn mmbe2 lepa smua da blik..s[atotnya kn i hv go back to shah alm today but becoz of SOME problem..kena la dok lama sikit..huhu..btw..best sgt~~

i wil story nory everything kat cni start awal bulan aritu until now..
wat was happen to me and apa akn jd in da future~~=)

oke..c in da nxt post~~lalala
bubye...luf u darl..